Πιο απλός τρόπος δεν υπάρχει!

Συνοψίσαμε ΟΛΗ την διαδικασία σε 5 βήματα για να καταλάβετε πόσο εύκολη είναι η μαζική αποστολή email
Μάζεμα των επαφών. Έχετε στην κατοχή σας μια λίστα email σε Excel, σε μορφή [.txt], [.csv], κλπ. Η λίστα που έχετε μπορεί να είναι "σπασμένη" σε δέκα διαφορετικά αρχεία(γιατί π.χ. μπορεί να μην έχετε ένα αρχείο αλλά 5-6 διαφορετικά αρχεία). Αυτό δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο και ούτε χρειάζεται να ενοποιηθεί!
Ανέβασμα επαφών. Τις λίστες αυτές τις ανεβάζουμε και ταυτόχρονα κάνουμε ελέγχους για να πιστοποιήσουμε αν τα email που έχετε είναι σωστά. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει σωστός έλεγχος των email τόσο συντακτικά (αν είναι γραμμένο σωστά) όσο και λειτουργικά (αν το email είναι ενεργό!). Αφού γίνει ο έλεγχος, προχωράμε στην διαδικασία οριστικοποίησης της λίστας.
Δημιουργία νέας καμπάνιας. Εάν έχετε το δικό σας newsletter, το ανεβάζετε στο σύστημα και το επεξεργάζεστε εκείνη την στιγμή! Αν δεν έχετε κάποιο δικό σας newsletter, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα ήδη υπάρχοντα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και για όσες φορές θέλετε!
Αποστολή καμπάνιας. Πρίν στείλετε το newsletter σας στους παραλήπτες που θέλετε, μπορείτε να κάνετε όσες δοκιμαστικές αποστολές θέλετε, έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι τα email θα παραληφθούν σωστά και χωρίς λάθη. Μπορείτε να πληκτρολογείσετε εσείς το πεδίο του αποστολέα, δηλαδή το "ΑΠΟ" για να εμφανίζει αυτό που θέλετε. Κάθε email μπορεί να στέλνετε σε πολλούς παραλήπτες, αλλά στο πεδίο "ΠΡΟΣ" εμφανίζετε μόνο μια διεύθυνση. Έτσι φαίνεται ότι η αποστολή έχει γίνει πιο προσωποποιημένη και όχι μαζική!
Παρακολούθηση καμπάνιας. Αφού γίνει η αποστολή, μπορείτε να δείτε έπειτα ποιά επαφή(email) άνοιξε το newsletter σας, τι ώρα και ημερομηνία και πόσες φορές το διάβασε. Μπορείτε να δείτε που έκανε κλίκ μέσα στο email και τι του άρεσε περισσότερο.